Psikolojik Sağlamlık genel hedefine istinaden tüm okulda uçan balon etkinliği yapılarak öğrencilermizin en güzel anılarını bulmaları, yapabildikleri becerilerine odaklanmaları ve en sevdikleri kişilerin aslında ne kadar yakında olduklarını görmelerini sağlandı.

Veli akademileri 2. semineri olan "İlkokul Çağındaki Çocuk ile Ebeveyn İlişkisi" konulu seminerimizi Aile Terapisti Dilek Feyza Hanım ile gerçekleştirdik. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 20 Kasım 1959 yılında Çocuk Hakları Bildirgesi 'ni, ayrıca 20 Kasım 1989'da Çocuk Haklarına Dair Sözleşme'yi kabul etmiştir. “Çocuk Hakları Günü” 1990 yılından bu yana kutlamaktadır.

Yine bir 10 Kasım, Yine hüzünlü bir kasım sabahındayız. Bugün kahraman ulusumuzun büyük önderi ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü. “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. diyen o Türk büyüğünü, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimi saygıyla anıyoruz.

Okulumuzda velilerimize uzmanlarımız Gökhan UYAR ve Özge KOŞAR eşliğinde Öğrenme Güçlüğü ve Çocuklarda Psikolojik Süreçler konusunda uzman psikologlar eşliğinde  seminer verildi. Özel Öğrenme Güçlüğü nedir nasıl fark edilir konularında velilerimize farkındalık kazandırıldı. Uzmanlarımıza ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

İstanbul Valiliği nezaretinde  Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olarak kurulan "Öğrenci Meclisi" projesi gereği  okulumuz sınıflarından belirlediğimiz sınıf temsilcilerimiz ile toplantı yaptık. Görev ve sorumluluklarından konuştuk. Okul Öğrenci Meclisimiz Başkanını oy birliği ile belirledik.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Meclis Başkanımız Ahmet Taha AKYAZICI

Meclis Başkan Yardımcısımız

Kaan Kayra AYTEN

Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye'nin modern bir ulus-devlet olarak kurulduğu 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu kutlayan bir ulusal bayramdır.Cumhuriyet, egemenliğin kaynağının millete ait olduğunu kabul eden devlet şekli demektir. Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

2C sınıfı öğretmenleri Gülnur DURAK eşliğinde Bilim Fatih İ ziyaret ettiler. Deneyimleri ile bilime ışık tutan öğrencilerimizin keyifli gezileri akıllarında yer etti. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

Fatih Belediye Başkanımız Mehmet Ergün TURAN ile Fatih İlçe Millli Egitim Müdürümüz Mucip KINA okulumuzu ziyaret ettiler. Velilerimizle ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Öğretmenlerimizle görüşerek taleplerini dinleyen TURAN,  geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitime her zaman tam destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda renkli etkinliklerle kutlandı. 4. sınıflarımızın hazırlamış olduğu sunum ve balon gösterisinden sonra balonlarını 1. sınıflarla paylaşmaları öğrencilerimizin yüzlerini güldürdü. eğitim hayatına yeni başlayan 1. sınıflarımıza başarılar diler, törende emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda eğitim öğretim hayatlarına başlayacak öğrencilerimiz için velilerine rehberlik servisi tarafından kısa bir hatırlatıcı broşür hazırlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı hazırlıklarında okul bahçemiz önemli yer aldı. öğrencilerimize aktivite dolu yeni tenefüs saatleri için bolca oyun alanları tasarlanarak okul bahçesi öğrenciler için daha işlevsel hale getirildi.