Ock

4/A, 4/B, 4/C Siniflarimiz "Anlamını Bul" ve "Hatırlatmaca" kelime oyunlarını oynayarak kelime hazinelerini geliştirdiler. Proje etkinliğinde olan oyunlarla öğrencilerimizin kelime dağarcığı oyun eşliğince kalıcı pekişme sağladı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesinde Ocak ayında okulumuz 4/B ve 4/C siniflarimiz "Dede Korkut Hikayeleri" okudu ve izledi. Proje ocak ayı etkinlikleri okulumuz öğrenileri ve öğretmenleri tarafından başarı ve keyifle uygulandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Sosyal Becerilerimizi geliştirmek için tasarladığımız bu projemizde tum okul sınıflarına once sosyal becerilerin neler oldugu kucuk resimleri ile aktarildi. Her hafta bir beceriyi ogrencilere sunmak ve etkili bir sekilde sunmak için drama yolundan faydalanılir. Belirlenen sosyal becerilerin drama yoluyla sunumu tüm sınıflara gerceklestitirlir. Etkinliklerimiz yuzyuze iletisim kurma, ozur dilerim, yardim ederim, yardim isteyebiliri, empati kurabilirim, sihirli sözcükleri kullanimi belirlenen ogrencilerle drama halina siniflara aktarilir. Sınıflardan ornekler ve konunile ilgili geri donus istenir.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimizin ilgi ve heyecanla etkinlikleri gerçekleştiriyorlar. Keyifle ve verimli şekilde geçen dönem sonu haftamız için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası okulumuzda etkinliklerle, sınıflarda yapılan çalışmalarla ve pano hazırlıkları ile önemine uygun kutlandı. Emeği geçen Gülşah Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ögretmenlerimizle Ocak ayi proje toplantımızı yaptik.

Ock

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi okulumuzda 3C sınıfı tarafından uygulandı. Öğrencilerimiz her hafta havuza giderek sporlarını yaptılar ve serin sularla buluştular. Öğrencilerimizin havuza hazırlanma, gidiş - dönüş süreçlerinde emek veren öğretmenimiz Sultan BAŞARAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Hikayeleri" okuma etkinligi yapıldı. 3. ve 4. Siniflarda Dede Korkut Hikayeleri okundu ve cizgi filmleri izlendi. Dede Korkut Hikayelerinin verdigi mesajlar ve kattigi degerler uzerinde duruldu. Emeği geçen Aylin ELMAZ UÇAR öğretmenimize teşekkür ederiz.

Veli Akademisi Seminerimizin 4. sü

"ÇOCUKLARIMIZI İSTİSMARDAN KORUMA ve MAHREMİYET EĞİTİMİ"

Uzman Klinik Psikolog Betül BOZKURT  tarafından verilmiştir. Katılan velilerimize ve Psikolog Betül Bozkurt'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 3/A sınıfı tarafından Sağlıklı Adımlar Projesi uygulanmaktadır. Emeği geçen 3A sınıfımıza ve öğretmenimiz Zeynep CEYHAN a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza yapilan merdiven guvenlik filesi ile ogrencilerimiz teneffüslerde daha güvenli

Aralik ayi etkinligi olan cumle-afis tasarlama yarismasi, cocuk siirleri antolojisinden belirlenen bir siirden 3 kelime secip o kelimelerden cumle olusturup afis yapma seklinde duzenlenmistir. Katilimlarindan dolayi 4/A sinifi ogrencilerine tesekkur ederiz. Aralık ayı afiş yarışmasında okul birincisi 4/A Selin BAYRAK seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzda yurutulen  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsaminda, koordinator ögretmenimiz Aylin ELMAZ UÇAR tarafından  okul panomuz hazırlanmıştır.

Veli Akademileri Seminerlerimizin 3. sü "Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı" ile ilgili Yeşilay Derneği Cemiyeti Fatih Şubesi Uzmanları ve Gönüllüleri tarafından hem velilerimize hem öğrencilerimize seminer verilmiştir. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Fatih Sosyal Hizmetler Birimi ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirilen "Aile Eğitimi" programına katılan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.