Nis

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı Törenimiz tüm okulumuz öğrencilerimiz, velilerimiz öğretmenlerimiz tarafından coşkuyla kutlandı. Komisyonumuza teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve halk oyunları çalışmaları için Aydemir Hocamızı tebrik ederiz. hazırlanan çalışmaların rahat ve konforlu sergilenmesi için tüm alt yapıyı sağlayan okul idaremize teşekkür ederiz. Tüm 23 Nisan çoşkusunu sırtlarına alan sunucularımız 4A SENA , 4B EREN isimli öğrencilerimize de teşşekür ederiz. Nice 23 Nisanlaraaaa....

Nis

Okulumuz öğrencilerine rehber öğretmenimiz tarafından kukla bebeğimizle birlikte " Mahremiyet Eğitimi" verildi. Öğrencilerimiz özel bölge, iyi sır kötü sır, şiddet ve güvenilir kaynakları nelerdir kavramlarını öğrendiler. Tedbir Ülkesinde kahraman olması gerekenleri cevaplayıp tedbir ülkesine giriş yapan öğrenciler kendilerini korumayı öğrenip pekiştirdiler.

Nis

4A sınıfımız Teknoloji yararlı mıdır, Teknoloji zararlı mıdır? Konusunu tartışarak münazara yaptı. Sonuç olarak teknolojiyi gerektiği yerde gerektiği kadar kullanmalıyız diyerek münazaralarını bitirdiler.

Nis

Veli Akademileri kapsaminda Psikolog ve Aile Danışmanımız Elif Nur ÇAKMAK tarafından okul çağında çocuğu olan velilere yönelik psikoeğitim verilmiştir. Katilan velilerimize ve Sayın Elifnur ÇAKMAK 'a tesekkur ederiz.

Okulumuzda Emniyet Personelinin vermiş oldugu  "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri velilerimizin yoğun katilimi ile gerceklesti. Bagimlilik nedir, Velilerin bu konuda yapmasi gerekenler nelerdir? Nasil fark edilir? Nasil önlemler alınır? Konuları üzerine durulan seminerde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunariz.

1D sınıfı oryantiring grid çalışması keyifle öğrendiler ve hemen uygulamaya geçtiler:) öğretmenimiz Fatme Özsüzer ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

1D haşlanmış nohut- kürdan şekiller ve mühendislik etkinliğimiz. Öğrencilerimiz kendi elleriyle haşladıkları nohutları şekillendirrerek sergiye sundular.

18 Mart Çanakkale Töreninde okulumuzda başta Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimiz saygıyla anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Vatanımızı zorluklarla kurtaran şehitlerimizd saygıyla büyüyen evlatla yetiştirmek ümidiyle.

İstiklal Marşı'mızın Kabulü okulumuzda tören eşliğinde kutlandi. İstiklal Marşı'mızı en iyi okuma yarışmasında 4B sınıfındaki ogrencilerimizden Eren Mert odulu almaya hak kazandi. Ogrencimiz ve ogretmenimizi tebrik ediyoruz.