İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması bugün 30 öğrencinin katilimi ile gerceklesti.

Nurseli AYDOĞMUŞ, Sevim TOPAL ve Sultan BAŞARAN in koordinatörlüğünde yapılan yarışmamızda;

1. Sınıfların 1. Si

1-B sınıfından Melisa DEMİR

2. 3. ve 4. Sınıfların 1. Si

4-C sınıfından Zeynep TEKİN olmuştur.

Gayretleri ve cesaretlerinden dolayı tüm ogrencilerimize teşekkür eder ,  birinci secilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kurtuluş Savaşı'nın büyük bir mücadeleye dönüştüğü yıllarda yazılan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. İstiklal Marşının kabulü ile birlikte Türk milletinin coşkuyla söylediği, saygıyla dinlediği resmi marşı ortaya çıkmıştır. okulumuzda İStiklal Marşı Kabulu günü çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimiz Sevim Topal ve Nurseli Aydoğmuş'a ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hoş geldin ya Şehri Ramazan. Hoş geldin 11 ayın Sultanı. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esma Safran Şahin in hazırladığı panomuz ile ramazanı maneviyatına yakışır şekilde karşılıyoruz. Emeklerinize sağlik.

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle tatbikat gerçekleştirildi.

Okulumuz Öğrenci Meclisi öğrencileri Fatih ilçe Öğrenci Meclisi tarafından belirlenmis olan Şubat Ayı konusu

"Doğal Afet" ile ilgili sınıflarda farkındalık oluşturdular. Sunumlar gerçeklestirdiler. Tüm öğrencilerimizie ve koordinator okul rehber öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ocak Ayı Toplantımızın gündemi Doğal Afet idi. Rehber Öğretmenim Koordinatörlüğünde gerçekleşenn toplantıda öğrencilerden sınıflarında farklındalık yaratmak adına çalışmalar neler olabileceği ile ilgili konuşuldu.

Şbt

Öğrencilerimiz en sevdiği oyuncakları getirerek okudular kitaplarını 2.D sınıfında. Her hafta farklı bir rutin ile kitap okumaya devam ediyorlar. Geçen hafta kitap okuma saatimizde süt içen öğrencilerimizin kitap okuma saatleri artik daha  farkli ve daha keyifli. Emeği geçen öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN a teşekkür ederiz. Okuyan nesillerimizin artması dileklerimizle

Şbt

Okulumuzda yürütülen Dilmizin ZEnginlikleri Projesinde 3A sınıfımız Deyimler Çalışmasını yapmış, sık kullandığımız deyimleri resmetmişlerdir.

Şbt

Rehberlik Sersvisimiz tarafından planlanan ve organize edilen Sosyal Becerilerimizi Geliştirmek isimli projemizde tum okul sınıflarına once sosyal becerilerin neler oldugu kucuk resimleri ile aktarildi. Her hafta bir beceriyi ogrencilere sunmak ve etkili bir sekilde sunmak için drama yolundan faydalanılir. Belirlenen sosyal becerilerin drama yoluyla sunumu tüm sınıflara gerceklestitirlir. Etkinliklerimiz hayır diyebilme becerisi belirlenen ogrencilerle drama halina siniflara aktarilir. Sınıflardan ornekler ve konunile ilgili geri donus istenir.

Şbt

Bardak oyunu iki gruptan oluşmaktadır. İlk grup bardağın ağız tarafı kapalı, ikinci grup ise bardağın ağzı açık olandan oluşur. Oyun, 30 saniyedir. En az 2 ile oynanır. Sınıf mevcudu ve bardak sayısına göre kişi sayısı artırılabilir. Oyunun amacı, 30 saniye içerisinde kendi bardağının şeklini karşı grubun bardağının şekline benzetmek. Örneğin; birinci grup bardağın ağzı açık tarafından, ikinci grup ise bardağın ağzı kapalı olan tarafından olsun. Birinci grup oyunu kazanmak için ikinci  grubun bardaklarını 30 saniye içerisinde bardaklarının ağzın açık olacak şekilde çevirmelidir. Süre içerisinde en çok kendi bardağına benzeten kazanır. Emeği geçen Ayşe ÇOBAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

2-D sınıfı çarpma işlemini balonlar eşliğinde öğrendiler. Ayna ve balonlarla yaptıkları etkinlik hem öğretici hem de eğlenceli idi. Emeği geçen Ayşe  ÇOBAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Aylin ELMAZ UÇAR eşliğinde yürütülen Dilimizin Zenginlikleri projemizin Şubat ayı panosunu öğrencilerimizle birlikte hazırladık. emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

4B sınıfımız Vani Dergahı Kütüphanesini gezerek tüm imkanlarından faydalanadılar, bilimin ışığında devam eden gezileri için Zeynep EREN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Oyun çubukları ve oyun hamuru ile birlikte en yüksek kuleyi yapmak amacıyla öğrencilerin işbirliğine dayalı yaratıcı düşünme becerilerini geliştiren etkinliğimiz için öğretmenimiz Seevinç ÖZKAN a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri için tatilde aileleri ile yapabilecekleri farklı etkinlikler ve ailelere çocuklarına iyi gelecek sözler içeren paylaşımlarımız okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanmış ve sizler için sunulmuştur.