Okulumuz 3/A sinifi Hayat Bilgisi dersi  Guvenli Hayat unitesin kapsamimda trafik isaret levhalari tasarladilar

Ock

4B sınıfımız evlerinde bulunan atık plastik kovalarla atkı örmeyi başardı. kışı sıcacık atkıları ile hazır bekleyen 4B sınıfımızın ellerine sağlık :)

Ock

Veli Akademileri kapsamında gerçekleştirdiğimiz 3.seminerimizde Klinik Psikolog Merve OKAN ile birlikte "Ailede sınırların onemi ve ailenin başarıda rolü" konularına değindik.  Katilan tum velilerimize ve Merve Hanım a tesekkulerimizi sunariz.

Ock

Okul Personelimize "Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi" okul rehber öğretmenimiz Hülya KAYMAK tarafından verildi. Etkinliklerle birlikte verilen eğitimde çalışanlarımızın duygu durumlarını fark etme ve doğru ifade şekli  konuşuldu.

Ock

Bakanlığımızın projesi olan okullarda Öfke ve Stres Yönetimi eğitimi tüm sınıflarımızda sınıf öğretmenleri tarafındanetkinliklerle uygulandı. Öğrencilerimiz duygularını tanıma , duygularını kabul etme ve doğru tepki vermenin nasıl olduğunu gördü. Hem arkadaşları ile etkileşime girerek hem de kendini tanıyarak duygularını keşfetti. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda uyguladığımız Problem Çözme Becerilerinin geliştirilmesi etkinliklerinin yanında velilerimiz için de hazırladığımız bültenimiz linktedir. Keyifli ve verimli okumalar dileriz.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmenimiz Hülya KAYMAK tarafından öğrencilerilimize Problem Çözme Becerilerinin gelişimi ile ilgili sınıf uygulaması yapılmıştır. Öğrencilerimize günlük hayatta çokça problemle karşılaştığımızı fakat önemli olan bunun çözümünün doğru olması konusunda bilgilendirme sağlandı. Problem Çözen Zürafa etkinliği  ile ilgi çekici hale getirilen çalışma okul koridorlarında yer alacak  Barış Noktası ile problemlerine kolay ve doğru çözüm bulabilirlecekleri aktarıldı.

Veli akademiler kapsaminda

"Digital Dünyada ebeveyn Olmak" adli seminerimizi gerçekleştirdik. Emegi gecen Okul Rehber Ogretmenimiz Hülya KAYMAK ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

3/D sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Derya Tun eşliğinde, okulumuz müzik atölyesinde, atık malzemelerle kendi yaptıkları müzik aletlerini sergilediler ve piyano eşliğinde enstrümanlarını çaldılar.

4/A sınıfı Kuvvetin Etkilerini ile ilgili deney yaparak öğrenmeyi gerçekleştirdiler.

Kuvvetin yaşamımızdaki etkilerini deneyimlediler .

3-D sınıfı, Bilim Fatih Atölyelerinde, bilgiye ulaşmanın en keyifli yollarını  deneyimlediler... @bilimfatih_

Uzman Psikolog Arzu YILDIRIM okulumuz velilerine Aile ici iletişim nasıl olmalıdır, ebeveyn tutumları, anne baba arasinda ilişki çocuğu nasil etkiler konulu seminerini sundular. Katkılarından dolayi Uzmanımıza teşekkür ederiz. Veli akademileri projesinde emegi geçen Okul Rehber Ogretmenimiz Hülya Kaymak'a teşekkür ederiz

Kocamustafapasa İlkokulu ogretmen ve ogrencilerine,Ozgur Pedallar Ekibi'ne,Hukukta Kariyer Kulubune okulumuzu ziyaret edip,Ogretmenler Gunumuzu kutladiklari icin tesekkur ederiz

Ülke çapında düzenlecek olan deprem tatbikatı okulumuzda titizlikle gerçekleştirildi. öğrencilerimiz öncesinde tatbikatın önemi ve gerekliliğinden bahsedilerek ardından verilen siren sesiyle olası bir deprem anından neler yapabilecekleri konusunda uygulama yapıldı.