Nis

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Fatih Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü Okul Sporları dalında İlçe 2.liği Kupamızı aldık. Okulumuza,tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Nis

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Fatih Gençlik ve İlçe Spor Müdürlüğü Okul Sporları dalında İlçe 2.liği Kupamızı aldık.Okulumuza,tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında 4. Seminerimizi gerçekleştirdik. Fatih Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışmalık Bölüm Başkanı Fazilet ÇALIŞAN,  "Çocuklarda İhmal ve İstismar" konusunda önemli bilgiler aktardı.  Uzmanımız Fazilet ÇALIŞAN'a ve eğitime katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılmaktadır.

Okulumuz öğrencileri yarışmaya katılmak için çizmiş oldukları resimleri okul yönetimine ulaştırdılar.

Yarışmaya hem edebi hem de görsel alanda katılım sağlayacağız.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Temiz Okul Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Salgın hastalık kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen Okul Aile Biriliği Toplantısı sonucu seçilen OAB Yönetimine başarılar dileriz. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Birbirimizden uzakta da olsak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı her zamanki coşkuıyla kutladık.

3-D Sınıfımıza teşekkür ederiz.