Okulumuzda başlattığımız e-twınnıng projesine katılan Okul Müdürümüz Serdar GÜRBÜZ,  2/D Sınıf Öğretmenimiz Derya TUN ,  4/A Sınıf Öğretmenimiz Hasan AKHAN ve Okul Psikolojik Danışmanımız Hülya KAYMAK tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için proje gereği okulumuz öğrencileri ile Afiş Çalışması yaptılar ve ortak ürün için hikaye yazdılar.

İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında 4/ D Sınıfı olarak Büşra Öğretmenimiz eşliğinde İstanbul temalı kitaplarımız içerisinde yer alan tarihi Topkapı Sarayı, Ayasofya Cami, Sultanahmet cami, Dikilitaşlar ve Gülhane Parkı gezdik. öğrenciler İstanbul'un tarihini geziyle daha anlamlı hale getirdiler. Büşra Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından düzenlenen faaliyetler;

Etkili İletişim Semineri

Anasınıflarımıza Gessel l Testi Uygulaması

1. sınıflarımıza Senellen Göz Tarama Testi Uygulaması

Okulumuzda başlattığımız e-twınnıng projesine katılan Okul Müdürümüz Serdar GÜRBÜZ,  2/D Sınıf Öğretmenimiz Derya TUN ,  4/A Sınıf Öğretmenimiz Hasan AKHAN ve Okul Psikolojik Danışmanımız Hülya KAYMAK tarafından e-twınnıng projesi gereği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine öğrencilerimizin resimleri ve süsledikleri panolar ile eşlik ettiler.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Hülya KAYMAK tarafindan Veli Akademileri kapsaminda velilerimize COCUK VE OYUN semineri verilmistir.  Katilan velilerimize ve emeği geçen Hülya Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz, kendi bünyesinde Sıfır Atık Yönetmeliği'ne uygun Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünden "Sıfır Atık Belgesini" almaya hak kazanmıştır.

Okulumuzda başlattığımız e-twınnıng projesine katılan Okul Müdürümüz Serdar GÜRBÜZ,  2/D Sınıf Öğretmenimiz Derya TUN ,  4/A Sınıf Öğretmenimiz Hasan AKHAN ve Okul Psikolojik DAnışmanımız Hülya KAYMAK tarafından proje için öğrencilere şiir okutuldu.

Okulumuzda başlattığımız e-twınnıng projesine katılan Okul Müdürümüz Serdar GÜRBÜZ,  2/D Sınıf Öğretmenimiz Derya TUN ,  4/A Sınıf Öğretmenimiz Hasan AKHAN ve Okul Psikolojik DAnışmanımız Hülya KAYMAK tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma haftası için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Resmini Ortak Olarak Oluşturdular.

Okulumuzda başlattığımız e-twınnıng projesine katılan Okul Müdürümüz Serdar GÜRBÜZ,  2/D Sınıf Öğretmenimiz Derya TUN ,  4/A Sınıf Öğretmenimiz Hasan AKHAN ve Okul Psikolojik DAnışmanımız Hülya KAYMAK tarafından proje için yapılan logo çalışmalarımız

Şehri tanımanın en güzel yollarından biri okumaktır. Hakkında en fazla kitap yazılan şehirlerden biri de İstanbul'dur. 4D sınıfı olarak bu ilkeden yola çıkarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İstanbul' u Okuyorum projesine katılım sağladık. emeği geçen öğretmenimiz Büşra ŞİMŞEK ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı 'Benim Gözümden Atatürk ' konulu resim yarışmasında dereceye girerek ilçe 2.si olan 3. sınıf öğrencimiz Koray KOÇYİĞİT'i ve öğretmeni Nurseli AYDOĞMUŞ u tebrik ederiz.

Eyl

ilköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. öğrencilerimiz ilköğretim haftasını anlatan resimlerini yapacaklar. 4. sınıf öğrencilerimiz 1. sınıf öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler. yeni eğitim öğretim yılımız tüm çocuklarımız ve velilerimize hayırlı olsun :)

Şube Müdürümüz Sayın Mubin YÜCE'ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında Diyetisyen, Yaşam Koçu  ve NLP Uzmani Büşra DİNÇ ile seminerimizi gerçekleştirdik. @tcmeb @istanbulilmem @veliakademileri @mustafauslu64 @FatihilceMEM @mucipkina @fatihmelekhatun

Nis

Okulumuzda Fiber internet çalışmaları devam ediyor.