Erdal DOĞAN - Müdür Yardımcısı

1965 yılında Kastamonu ili, Taşköprü ilçesinin Ortaöz Köyünde doğdu. İlkokulu Ortaöz köyünde, orta ve lise eğitimini Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksek Okulunu bitirdikten sonra 1987 yılında Şanlıurfa´ya ilkokul öğretmeni olarak atandı. Beş yıl Şanlıurfa merkez Erbaş Köyünde müdür yatkili öğretmen, üç yıl Ankara Haymana Karasüleymanlı Köyünde müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. 1995 yılından 2014 yılına kadar İstanbul ili Fatih ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı. 2014 yılında Emin Ali Yaşin İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Temmuz 2019 yılından itibaren Melek Hatun İlkokulunda Müdür yardımcısı olarak çalışmaya devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.