Hakan KUZULU - Okul Müdürü

11.10.1972 Sinop Boyabat doğumludur.İlkokulu Boyabat´ta,ortaokul ve lise eğitimini Kastamonu Göl Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır.Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek tamamlamıştır.Yüksek lisansını İstanbul Aydın Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında yapmıştır.Mesleki yaşamına Ankara ili Nallıhan ilçesi Kavak Köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak başlamıştır.Sırası ile Sinop Boyabat Sarıağaççayırı İlköğretim Okulu ve Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okullarında sınıf öğretmeni,İstanbul Fatih ilçesi Tevfik Kut İlköretim Okulunda müdür yardımcısı,İstanbul Bahçelievler Atatürk İlköğretim Okulunda ve Bakırköy Pilot Cengiz İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmıştır. 01.08.2023 tarihinde Melek Hatun İlkokulunda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.